Ontstaan

December 1968 (eerste seizoen in competitie: 1969-1970)

Adres

Kerkstraat 9, 3560 Lummen

BTW-nummer

BE0 460 076 245

Aantal leden

Ongeveer 300

Palmares

Seizoen Verwezenlijkingen
2016-1017 Dames A winnaar Beker van Limburg, finale Beker van Vlaanderen
Dames C kampioen in 1ste provinciale, winnaar Beker van Limburg
2015-2016 Heren A kampioen in 1ste provinciale
Dames C kampioen in 1ste provinciale, finale beker van Limburg
2014-2015 Dames D kampioen in 2de provinciale
Dames A finale Beker van Limburg landelijk
Heren A finale Beker van Limburg provinciaal
2013-2014 Dames C finale Beker van Limburg provinciaal
2012-2013 Dames A winnaar Beker van Limburg, finale Beker van Vlaanderen
2011-2012 Heren A promotie naar 2de landelijke
Dames A finale Beker van Limburg landelijk
Dames D kampioen 2de provinciale
2010-2011 Dames C winnaar Beker van Limburg provinciaal
Dames A finale Beker van Limburg landelijk
Heren A finale Beker van Limburg provinciaal
2009-2010 Dames A winnaar Beker van Limburg
Dames B kampioen in 1ste provinciale
2008-2009 Heren 6de 1ste provinciale
Dames kampioen in 2de landelijke B, promotie naar 1e landelijke
Dames Finale Beker van Limburg
2007-2008 Heren 2de in 2de provinciale promotie naar 1ste provinciale na winst in testmatch tegen Sint-Truiden
Dames 8ste in 2de landelijke B
2006-2007 Heren 7de in 1ste landelijke, ploeg in landelijke gestopt
B-ploeg degradeert naar 2de provinciale
Dames 9de in 2de landelijke A
2005-2006 Heren 7de in 1ste landelijke
Dames 9de in 2de landelijke A
2004-2005 Heren 14de in 3de nationale B, degradatie naar 1ste landelijke
Dames 6de in 2de landelijke A
2003-2004 Heren 10de in 3de nationale B, halve finale Beker van Limburg
Dames 8ste in 2de landelijke A
2002-2003 Heren 7de in 3de nationale A
B-ploeg kampioen in 2de provinciale
Dames 11de in 2de landelijke A
2001-2002 Heren 5de in 3de nationale B
B-ploeg kampioen in 3de provinciale
Dames 2de in 1ste provinciale, promotie naar 2e landelijke
2000-2001 Heren 14de in 2de nationale, degradatie naar 3de nationale
Dames 7de in 1ste provinciale
1999-2000 Heren 12de in 2de nationale
1998-1999 Heren kampioen in 3de nationale B, halve finale Beker van Limburg
1997-1998 Heren 2de in 4de nationale C, promotie naar 3de nationale via eindronde
1996-1997 Heren 2de in 4de nationale C, 1/8ste finale Beker van Belgiƫ, halve finale Beker van Limburg
1995-1996 Heren 4de in 4de nationale C
1994-1995 Heren 9de in 4de nationale C
1993-1994 Heren 3de in 4de nationale C, halve finale Beker van Limburg
1992-1993 Heren kampioen in 1ste provinciale, promotie naar 4e nationale, halve finale Beker van Limburg
1987-1988 Heren 2e in 1ste provinciale, promotie naar 4e nationale
1983-1984 Heren Lummen 76 kampioen in 2e provinciale
1982-1983 Heren kampioen in 1ste provinciale, promotie naar 4e nationale
halve finale Beker van Limburg
1979-1980 Heren halve finale Beker van Limburg
1977-1978 Heren 2e in 1ste provinciale, promotie naar 4e nationale
1976-1977 Heren kampioen in 2de provinciale, promotie naar 1e provinciale